Wie ben ik?

Ik ben klinisch psychologe (KU Leuven, 2004) en schoolde me bij tot systeemtheoretisch psychotherapeut (Interactie-Academie, Antwerpen, 2021).  

Ik verdiepte me de afgelopen tijd in de narratieve benadering binnen het systeemdenken (Interactie-Academie, Antwerpen, 2022) en verdiep me momenteel in traumabegeleiding (Interactie-Academie, Antwerpen, 2024)

Gedurende enkele jaren werkte ik als vormingsmedewerker voor een seniorenorganisatie, waarna ik de overstap maakte naar de klinische praktijk.  Ik werkte geruime tijd in een algemeen ziekenhuis waar ik me toelegde op de begeleiding van hartpatiĆ«nten en hun omgeving.  De laatste jaren was ik ook actief binnen de diabeteskliniek. Ik combineerde dit met een (beperkt) engagement als zelfstandige in bijberoep.

Intussen werk ik voltijds als zelfstandig psycholoog-psychotherapeut.  Ik werk binnen de Groepspraktijk Aarschot (Aarschot) en ontvang ook mensen in de Thuispraktijk (Zichem).

Ik ben geboren in 1980 en woon samen met mijn kroost in Zichem. 

Ik ben officieel erkend psycholoog (erkenningsnummer Psychologencommissie: 802112858), lid van de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x